Download Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version

ARD Management 2021-02-17T02:00:18Z

Berikut link download lagu Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version .Mp3 gratis, mudah dan cepat di ASUMP3.

Download (MP3) Download Fast

download


Deskripsi

Judul : Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version
Diupload oleh : ARD Management
Durasi : PT4M32S
Dilihat : 1974024 x
Disukai : 27696
Format : MP3
Sumber : youtube.com/watch?v=j4fimAdd9Yw

Download Lagu Mp3 Terbaru Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version di ASUMP3 secara gratis, dan juga dapat anda download lewat HP / Laptop / Komputer tanpa ribet. Jangan lupa beli juga kaset asli atau CD original album ARD Management Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version untuk mendukung karya musik mereka.


Tags: Download Lagu Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version ASUMP3, Lirik lagu, mrlagu, vidmate, planetminang, StafaBand, ilkpop, bursamp3, wapkalagu, sharelagu, lagu123, savelagu, uyeshare, wapku.net, wapka.mobi, laguaz, savefrom, matikiri, convert yt, Spotify, vimeo, waptrick, mp3ssx, itunes, meTube, youtube, tubidy dan mp3juices.

Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi  Koplo Version   - ASUMP3

ASUMP3: Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version ( Video) Lagu terbaru Esa Risty 2020 Download & streaming "Cidro 2" di Joox= http://open.joox.com/s/rd?k=jyN0a Spotify= Deezer= http://deezer.page.link/9vYD2VYX9iCSiuoH7 Itunes = http://itunes.apple.com/album/id1554715520?ls=1&app=itunes Amazon = Songwriter by Didi Reog Arranger by Agus Gae ARD Editor video by Prima HP Team Directed by Ard Management ℗ & © 2020 ARD MANAGEMENT Lyric Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu ================================ Contact our Management: Tlp.Wa : 081237117507 Email: Ardyan.why20@gmail.com ardmanagement2019@gmail.com Enjoy & stay connected with us! ► Like us on Facebook: http://www.facebook.com/ardmanagement1/ ► Follow us on Twitter: http://twitter.com/ArdianIndra11?s=08 ► Follow us on Instagram: http://www.instagram.com/ard_managem... ► Google+ : http: ► Website : http: #EsaRisty #Cidro2 #ARDManagement ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize
  1. Home
  2. Download
  3. Esa Risty - Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Koplo Version